Advertisement

Usta'dan Trabzonlulara Çağrı

Beko Basketbol Ligi'nin ikinci hafta mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 22 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da Hayri Gür Spor Salonu'nda konuk edecek olan Trabzonspor'da, Genel Sekreter Hasan Usta bu maç öncesinde taraftarlarına çağrıda bulundu..

Hayri Gür Spor Salonu'nda ilk kez bir Beko Basketbol Ligi maçına çıkacak olan Bordo-Mavililerde Basketbol Takımı Genel Sekreteri Hakan Usta, yaptığı açıklamada bu zorlu ve kritik maçta taraftarlarını da yanlarında görmek istediklerini dile getirdi. Usta; “Bu sezon evimizdeki ilk maçımızda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. Taraftarlarımızın sahamızdaki ilk maçında yanımızda olmasını istiyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destek ve motivasyonla, takımımız sahada çok daha iyi mücadele edecektir. Belediyemizin tahsis ettiği otobüslerle de taraftarlarımız salona ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

Hakan Usta geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Ülker karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını da söylerken, “Mersin Büyükşehir Belediyesi maçına tam kadro olarak çıkacağız. Bu, bizim için önemli bir avantaj. Genç ve dinamik bir kadro ile ligde varlığımızı sürdüreceğiz. Geçtiğimiz hafta, genç bir takım olmamıza rağmen Fenerbahçe Ülker karşısında iyi mücadele ettik. Her maç bizim için büyük önem taşıyor. Beko Basketbol Ligi’nde, Trabzon’u en iyi şekilde temsil ederek, şehrimize layık bir ekip olacağız” ifadelerini kullandı.

Bu arada Bordo-Mavili ekibin Cumartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları ise; Pota Arkası 1 TL, Fırtına Tribünü ve Mavi Tribünü ise 5 TL'den satışa çıkacak. Ayrıca maça gelecek olan taraftarlar için ücretsiz olarak saat 14:30’da 19 Mayıs Spor Salonu önünden de otobüs kaldırılacak..
Usta'dan Trabzonlulara Çağrı Usta'dan Trabzonlulara Çağrı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.