Advertisement

TB2L'de Haftanın Ardından

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi'nde beşinci hafta, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Namağlup lider Akhisar Belediyesi, sahasında konuk ettiği Darüşşafaka'yı zor da olsa mağlup ederken, ligin bir diğer namağlup ekibi Genç Telekom ise Gelişim Koleji deplasmanından kayıpsız dönerek zirve takibini sürdürdü..

TB2L'nin lideri Akhisar Belediyesi, konuk ettiği Darüşşafaka'yı uzatma sonunda 65-64 mağlup ederek averajla liderliğini sürdürdü. Averajla ikinci sırada yer alan Genç Telekom ise, İzmir'de konuk olduğu Gelişim Koleji'ni 76-83'lük skorla mağlup etti. Zirve yarışını sürdüren ekipler; Selçuk Üniversitesi, Vestel, Final Gençlik ve Uşak Üniversitesi Belediyespor ise haftayı galibiyetle tamamlayarak beşinci hafta sonunda dördüncü galibiyetlerini elde ettiler..

Best Balıkesir'in sahasında konuk ettiği Pertevniyal'i 77-72 mağlup ettiği maçı; 28 sayı, 16 ribaund ile tamamlayan Best Balıkesir'in 24 yaşındaki ve 2.03 boyundaki ABD'li power forveti Charles Jackson, haftanın en dikkat çeken performansına imza atarken, 28.5 sayı ortalaması ile ligin sayı kralı durumunda olan Uşak Üniversitesi Belediyespor'un ABD'li guardı Dijuan Harris ise, takımının Gamateks Pamukkale Üniversitesi'ni 94-83 mağlup ettiği karşılaşmada kaydettiği 30 sayı ile beşinci haftanın da en skorer oyuncusu olmayı başardı..


TB2L'in beşinci haftasında alınan toplu sonuçlar ise şöyle oluştu;

Gelişim Koleji – Genç Telekom: 76-83
İstanbul B.Ş.B – Vestelspor: 65-71
Selçuk Üniversitesi - Tenis Eskrim Dağcılık: 107-69
TED Ankara Kolejliler – Gaziantep B.Ş.B: 81-71
Best Balıkesir – Pertevniyal: 77-72
Maliye Milli Piyango – Başkent Gençlik: 93-78
Akhisar Belediyesi – Darüşşafaka: 65-64
Uşak Üniversitesi Belediyespor – Pamukkale Üniversitesi: 94-83
Garanti Koza İstanbulspor – Final Gençlik: 58-61
Tire Belediyesi – Ormanspor: 75-74
TB2L'de Haftanın Ardından TB2L'de Haftanın Ardından Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.