Advertisement

"Biz Takım Olarak Daha İyiyiz"

Beko Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek finalinde Anadolu Efes ile mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın basın sözcüsü Tamer Ustaoğlu, ''Anadolu Efes değerli oyunculara sahip olabilir ama biz takım olarak daha iyiyiz'' dedi.

Ustaoğlu, Anadolu Ajansı'nda yer alan açıklamasında, play-off'ta geçen sene olduğu gibi yine Anadolu Efes'le eşleştiklerini, bu sezon hedeflerinin ilk 4'e kalmak olduğunu söyledi.

Anadolu Efes'in gerek kadro derinliği gerekse kadro zenginliği açısından ligin en iyi takımı olduğunu kaydeden Ustaoğlu, şöyle konuştu: ''Bunu takım oyununa yansıtamamaları nedeniyle Avrupa Ligi'nde ve Beko Basketbol Ligi'nde istedikleri sonuçları alamadılar. Yeni koçlarıyla birlikte toparlanma sürecindeler ve bana göre de bu turun ve şampiyonluğun favorilerinden biri. Ancak bizim bir avantajımız var. Anadolu Efes değerli oyunculara sahip olabilir ama biz takım olarak daha iyiyiz. Teknik kadromuz başta Hakan Demir olmak üzere takımı çok iyi tanıyor ve ligi çok iyi biliyor. Play-off sürecinde teknik ekip faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Takım oyunu oynayışımız ve hırs olarak avantajımız var. En önemlisi de seyirci faktörü. Seride İstanbul'da bir galibiyet aldığımız takdirde, İzmir'de seyircilerimizin de desteğiyle turu geçeceğimize inanıyorum.''
"Biz Takım Olarak Daha İyiyiz" "Biz Takım Olarak Daha İyiyiz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.