Advertisement

Aliağa, Başarıya İnanıyor

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu 7. sırada tamamlayan ve play-off'ta Banvit'le eşleşen Aliağa Petkim'in genel menajeri Birtan Saka, ''Galatasaray Medical Park maçındaki performansımızdan sonra play-off'ta başarılı olacağımıza inancımız daha da arttı'' dedi.

Saka, yaptığı açıklamada, sezon başında ligi düşme hattının üzerinde bitirmeyi ve play-off'a kalmayı hedeflediklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Normal sezonun son maçında Galatasaray Medical Park'a yenilmelerine rağmen ortaya konan mücadeleden memnun olduklarını ifade eden Saka, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Oyuncularımız onlara güvenimizi haklı çıkardı. Galatasaray Medical Park maçındaki performansımızdan sonra play-off'ta başarılı olacağımıza inancımız daha da arttı. Oyuncularımız çok formda. Sezon başında koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdikten sonra play-off'ta Banvit'i eleyecek gücümüz de var. Aliağa Petkim olarak bir sürpriz yapabiliriz. Önümüzdeki sezon için de çalışmalarımıza başladık. Gelecek yıl Avrupa'da mücadele etme kararı aldık. Takım iskeletimizi koruyup, hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarılı olacak bir kadro kuracağız.''
Aliağa, Başarıya İnanıyor Aliağa, Başarıya İnanıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.