Advertisement

Beşiktaş Milangaz, Avrupa Mesaisinde.

Ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil eden Beşiktaş Milangaz, bu sabah saatlerinde Final-Four'un düzenleneceği Macaristan'a gitti. Siyah-Beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Can Akın dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş Milangaz'ın EuroChallenge mesaisi, NTV Spor'dan da canlı yayınlanacak..

Bu sabah 08:50'de THY'nin tarifeli uçuşu ile Budapeşte'ye giden Beşiktaş Milangaz kafilesini burada Türk-Macar Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Fadıl Başar karşıladı. Siyah-Beyazlılar, daha sonra otobüsle Debrecen kentine giderek turnuva boyunca konaklayacakları otele yerleştiler. Beşiktaş Milangaz, bu akşam saatlerinde, Final-Four'un oynanacağı Fönix Hall'de ilk antrenmanını yapacak..

Macaristan’ın Debrecen kentinde düzenlenecek FIBA EuroChallenge Final Four organizasyonunda mücadele edecek olan temsilcimiz Beşiktaş Milangaz, ilk maçında 27 Nisan Cuma günü TSİ 19.00'da ev sahibi Szolnoki Olaj ile karşılaşacak. Yarı finalin diğer maçında ise Fransız ekibi Elan Chalon ile Rus temsilcisi Triumph Lyubertsy, TSİ 21:30’da karşı karşıya gelecek.

FIBA EuroChallenge Final-Four’unda final mücadelesi 29 Nisan Pazar günü TSİ 21:30’da başlayacak. Üçüncülük karşılaşması ise aynı gün, TSİ 19:00’da oynanacak. 


Beşiktaş Milangaz, Avrupa Mesaisinde. Beşiktaş Milangaz, Avrupa Mesaisinde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.