Advertisement

Beko Basketbol Ligi'nde 30.Hafta Programı

Beko Basketbol Ligi’nde 30 haftalık normal sezon, bu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Son yılların en çekişmeli ve zevkli sezonlarından birinin yaşandığı ligde, Galatasaray Medical Park son haftaya averaj ile lider olarak girerken, aynı puana sahip Banvit de ikinci sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından Trabzonspor ve Bandırma Kırmızı, Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonun son hafta maçları öncesinde lige veda eden iki takım olmuşlardı. Play-off’a kalan takımlar da belirlenirken, Galatasaray Medical Park, Banvit, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkim ve Tofaş, play-off çeyrek finalinde mücadele edecek takımlar oldular.

Beko Basketbol Ligi 30. hafta mücadelesinde iki karşılaşma 28 Nisan Cumartesi günü, beş karşılaşma 29 Nisan Pazar günü ve bir karşılaşma da Beşiktaş Milangaz’ın Avrupa maçları nedeniyle 2 Mayıs Çarşamba günü oynanacak ve 30 haftalık normal sezon sona erecek.

Haftanın açılış maçında Türk Telekom ile Trabzonspor karşı karşıya gelirken, günün ikinci maçında ise Erdemir, Hacettepe Üniversitesi’ni konuk edecek. 30. hafta mücadelesi Pazar günü oynanacak maçlarla devam edecek. Günün ilk dört karşılaşması aynı saatte başlarken, Olin Edirne ile Banvit, Fenerbahçe Ülker ile Tofaş, Aliağa Petkim ile Galatasaray Medical Park ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile de Anadolu Efes karşı karşıya gelecekler. Günün son mücadelesinde ise Bandırma Kırmızı, Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek.

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonun son maçı ise Beşiktaş Milangaz’ın Avrupa maçları nedeniyle 2 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Sezonun son maçında Beşiktaş Milangaz, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.

30. hafta mücadelesinde üç karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Pazar günü oynanacak Aliağa Petkim – Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe Ülker – Tofaş maçları ile Çarşamba günü oynanacak Beşiktaş Milangaz – Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmaları Lig TV3’ten canlı yayınlanacak.

Beko Basketbol Ligi’nde haftanın detaylı programı ise şu şekilde;

28 Nisan 2012 Cumartesi
17:00 Türk Telekom – Trabzonspor (Ankara Spor Salonu)
17:30 Erdemir – Hacettepe Üniversitesi (Erdemir Spor Salonu)

29 Nisan 2012 Pazar
15:00 Olin Edirne - Banvit (Mimar Sinan Spor Salonu)
15:00 Fenerbahçe Ülker – Tofaş (Fenerbahçe Ülker Arena) Lig TV3
15:00 Aliağa Petkim – Galatasaray Medical Park (Enka Spor Salonu) Lig TV3
15:00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Anadolu Efes (Edip Buran Spor Salonu)
16:00 Bandırma Kırmızı – Pınar Karşıyaka (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

2 Mayıs 2012 Çarşamba
20:00 Beşiktaş Milangaz – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Beşiktaş Milangaz Arena) Lig TV3
Beko Basketbol Ligi'nde 30.Hafta Programı Beko Basketbol Ligi'nde 30.Hafta Programı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.