Advertisement

Oğuz Savaş'tan Fenerbahçe Ülker'e Kötü Haber

Fenerbahçe Ülker'in başarılı pivotu Oğuz Savaş, sol ayak tarak kemiğinde parçalı kırık nedeniyle sezonu kapattı. Bu sezon sakatlıklardan yana hayli şanssız olan Sarı-Lacivertliler adına Oğuz'un yokluğu da Play-Off öncesi önemli bir kayıp oldu..

BasketFaul'de yer alan habere göre, Universal Hastanesi'nde yapılan muayene sonucu Oğuz Savaş'ın sol ayak tarak kemiğinde parçalı kırık olduğu anlaşıldı. Operasyon yapılmasına karar verilen Oğuz Savaş bu gelişme ile sezonu kapatmış oldu..

Gasper Vidmar'ın formsuzluğu, Mirsad Türkcan'ın sakatlığı, James Gist ve Kaya Peker'in de istikrarsız oyunu göz önüne alındığında, Fenerbahçe Ülker için oluşabilecek en kötü senaryolardan biri gerçekleşti denebilir. Play-Off ilk turunda (son hafta sürpriz sonuçlar çıkmazsa) Beşiktaş Milangaz ile eşleşecek olan Sarı-Lacivertliler adına derbi serisi artık çok daha zor geçecek gibi görünüyor..

Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Marko Tomas'ın önümüzdeki hafta çalışmalara başlayacağı ve Mirsad Türkcan'ın ise yaklaşık 2 hafta daha parkelerden uzak kalmasının beklendiği de haberin içeriğinde yer aldı..
Oğuz Savaş'tan Fenerbahçe Ülker'e Kötü Haber Oğuz Savaş'tan Fenerbahçe Ülker'e Kötü Haber Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.