Advertisement

Gibson, Enel Brindisi İle Anlaştı

Bu sezon Trabzonspor forması ile Beko Basketbol Ligi'nde oldukça önemli performanslara imza atmasına rağmen takımını ligde tutmayı başaramayan ABD'li guard Jonathan Gibson, sezonun geri kalanı için İtalyan ekibi Enel Brindisi ile anlaşma sağladı..

İtalyan ekibinin resmi internet sitesinden de konuyla ilgili açıklama gelirken, 25 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Gibson, İtalya İkinci Basketbol Ligi’nde ikinci sırada yer alan ve yeniden Seria A’ya yükselmeyi amaçlayan Brindisi’ye Beko Basketbol Ligi sayı kralı apoleti ile gidecek..

Bu sezon Beko Basketbol Ligi sayı kralı olmasının yanı sıra, Beko All-Star organizasyonunda da Üç Sayı Yarışması birincisi olan başarılı guard, ülkemizde daha önce Oyak Renault forması da giymişti. Bu sezon Beko Basketbol Ligi’nde 29 maçta forma giyen Gibson, bu maçlarda ortalama 33 dakika sahada kalarak; 19.9 sayı, 2.5 ribaund ve 3.7 asist ortalamaları yakalamıştı. 

Beko Basketbol Ligi'nin 21. hafta maçında Trabzonspor, Banvit deplasmanında uzatma sonunda rakibine 95-85 mağlup olurken 44 dakika sahada kalan Jonathan Mychal Gibson, bu maçta 5/12 üçlük isabetiyle kaydettiği 38 sayıyla, sezon içerisindeki en yüksek sayısına ulaşmıştı.

Gibson, Enel Brindisi İle Anlaştı Gibson, Enel Brindisi İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.