Advertisement

Aliağa'da Eksikler Çoğaldı

Beko Basketbol Ligi'nin 26. haftasında 7 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Erdemirspor ile karşılaşacak olan Aliağa Petkim'de sakatlıklar ve rahatsızlıklar nedeniyle takımın akşam antrenmanına sadece 7 oyuncu katılabildi..

Haftaya averajla 7. sırada giren ve bu hafta da Play-Off yarışındaki önemli rakiplerinden biri olan Erdemirspor'a konuk olacak olan İzmir ekibinde Genel Menajer Birtan Saka, A takım kadrosunda yer alan 12 oyuncudan 5 tanesinin çeşitli sağlık sorunları nedenleriyle takımın bugün yaptığı akşam antrenmanına katılamadıklarını söyledi..

Günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren Aliağa Petkim'de menajer Birtan Saka; ''Beş oyuncumuz doktorlarının tavsiyesi ve teknik heyetin kararıyla antrenmana çıkmadı. Onlara dinlenme izni verdik'' dedi. Son haftaların formda ismi Ryan Toolson'un sağ omuzunda bir sakatlığı olduğunu kaydeden Saka, Branislav Ratkovica'nın da geçtiğimiz hafta oynanan Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında aldığı bir darbeden dolayı kasık ağrılarının nüksettiğini belirtti.

Bu iki oyuncunun hızlandırılmış tedavilerinin devam ettiğini ifade eden Saka, ayrıca; ''Ersin Görkem ise dün böbrek taşı operasyonu geçirdiği için dinleniyor. Bu üç oyuncumuzu Cumartesi gününe kadar hazırlamaya çalışıyoruz. Hangisinin oynayacağına doktorları karar verecek. Sakatlığı devam eden iki genç oyuncumuz; sağ kolu çıkan Pertev Öngüner ve sol diz yan bağlarından sakatlanan Murat Erensoy ise bu hafta Erdemir karşısında forma giyemeyecekler'' diye konuştu.
Aliağa'da Eksikler Çoğaldı Aliağa'da Eksikler Çoğaldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.