Advertisement

Fenerbahçe Ülker, Morris Finley İle Anlaştı

Guard rotasyonuna takviye için çalışmalarını bir süredir sürdüren Fenerbahçe Ülker, son olarak İtalyan ekibi Armani Jeans Milano forması giyen ABD'li oyun kurucu Morris Finley ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. 30 yaşındaki ve 1.80 boyundaki Finley, geçtiğimiz senenin Mart ayında geçirdiği sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 senedir basketboldan uzaktı..

Alabama Birmingham mezunu olan Finley, profesyonel kariyerine ise 2004-2005 sezonunda Sırp ekibi Mornar Bar'da başladı. Ardından birer sezon Yunanistan ve Belçika'da görev yaptıktan sonra 2007-2008 sezonunda itibaren İtalya kariyerine başladı. Rieti ve Montepaschi Siena'da geçen birer sezonun ardından 2009 yılında Armani Jeans Milano'ya transfer oldu ve 1,5 sezon bu takımda görev yaptı..

Mornar Bar forması giydiği sezon Sırbistan Ligi sayı kralı ve NS Rieti forması giydiği sezonda da İtalya Ligi sayı kralı olan Finley, 2009 yılında Siena ile lig şampiyonluğu da yaşamıştı..
Fenerbahçe Ülker, Morris Finley İle Anlaştı Fenerbahçe Ülker, Morris Finley İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.