Advertisement

Beko Basketbol Ligi'nde 27.Hafta Programı

Beko Basketbol Ligi'nde 27. hafta heyecanı, bu hafta içerisinde oynanacak karşılaşmalarla yaşanacakken, zirve yarışında da iki önemli derbi oynanacak. Play-Off yarışı ve ligde tutunma mücadelelerinde olan takımlar ise haftayı kayıpsız geçmek için oldukça önemli maçlara çıkacaklar..

Haftaya averajla lider giren Galatasaray Medical Park, ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'le karşı karşıya gelecek. 11 Nisan Çarşamba günü, saat 19:30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak bu zorlu mücadeleyi basketbolseverler Lig TV 3 ekranlarından da canlı olarak izleyebilecekler.

Ligde haftanın kapanış maçı olan Anadolu Efes – Beşiktaş Milangaz derbisi ise 12 Nisan Perşembe günü oynanacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele saat 19:30’da başlarken Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak.

11 Nisan Çarşamba günü oynanacak diğer maçların başlama saati ise 18:00. Son sıralardan kurtulmak isteyen iki ekip Trabzonspor ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin zorlu mücadelesi Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak. Bu maçtan çıkacak sonuç, ligde düşme hattının kaderini de çizebilir. İzmir derbisinde ise Aliağa Petkim, Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Üst üste dört galibiyet elde eden Banvit ise Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlarken, Ankara derbisinde ise Hacettepe Üniversitesi ile Türk Telekom karşı karşıya gelecek. Sıkıntılı bir süreç geçiren iki ekibin maçında Olin Edirne, Mimar Sinan Spor Salonu’nda Erdemir’i konuk ederken, aynı gün oynanacak diğer maçta ise Tofaş, Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak..


Beko Basketbol Ligi'nde 27. haftanın toplu programı şu şekilde;

11 Nisan 2012 Çarşamba
18:00 Trabzonspor – Antalya Büyükşehir Belediyesi (Hayri Gür Spor Salonu)
18:00 Aliağa Petkim – Pınar Karşıyaka (Enka Spor Salonu)
18:00 Banvit – Mersin Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)
18:00 Hacettepe Üniversitesi – Türk Telekom (Ankara Spor Salonu)
18:00 Olin Edirne – Erdemir (Mimar Sinan Spor Salonu)
18:00 Tofaş – Bandırma Kırmızı (Atatürk Spor Salonu)
19:30 Galatasaray Medical Park – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu) Lig TV 3

12 Nisan 2012 Perşembe
19:30 Anadolu Efes – Beşiktaş Milangaz (Sinan Erdem Spor Salonu) Lig TV 3
Beko Basketbol Ligi'nde 27.Hafta Programı Beko Basketbol Ligi'nde 27.Hafta Programı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.