Advertisement

Kaf Kaf'ın Guardları Dönüyor

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son 5 haftasına girilirken, topladığı 40 puanla 6. sırada yer alan ve muhtemelen normal sezonu da bu sıralamada bitirecek olan Pınar Karşıyaka'da sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan iki önemli guardın yeniden parkelere dönecek olmasının sevinci yaşanıyor..

Geçtiğimiz Ocak ayının başında, omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle bir operasyon geçiren, ilk tahminlere göre de Mayıs ayının ortalarına doğru yeniden çalışmalara başlayabileceği açıklanan deneyimli oyun kurucu Ahmet Erdoğan'ın önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlara başlayacağı açıklandı. İzmir ekibinin yerli rotasyonunun çok önemli bir parçası olan Ahmet Ali Erdoğan'ın takıma dönmesi ile birlikte hiç kuşkusuz Mire Chatman'ın üzerindeki yük de Play-Off öncesi hafifleyecektir..

Şubat ayının başında Pınar Karşıyaka'ya transfer olan, fakat yaklaşık 1 ay sonra arka adalesindeki yırtık nedeniyle takımının ligde oynadığı son 3 maçta görev yapamayan ABD'li guard Chaisson Allen'dan da iyi haber geldi. 22 yaşındaki ve 1.93 boyundaki combo-guard'ın da bir hafta içerisinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı açıklandı. Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon 5 maçta forma giyen Chaisson Stewart Allen, bu maçlarda ortalama 18.2 dakika sahada kalarak; 6,2 sayı, 2,8 ribaund ve 2,6 asist ortalamaları ile görev yapmıştı..
Kaf Kaf'ın Guardları Dönüyor Kaf Kaf'ın Guardları Dönüyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.