Advertisement

Lucas Gordon Galatasaray'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Olympiakos'tan ayrılan Jamon Lucas Gordon ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Sabaha doğru girdiğim haberde bu transferde son yaklaşıldığını yazmıştım. Ve beklenen açıklama bu gece Yunan kaynaklı Gazzetta.gr adlı siteden geldi..

26 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Gordon, özellikle savunma yönü ile öne çıkıyor. İyi bir atlet olan ABD'li oyuncu, skor opsiyonu anlamında ise biraz kısıtlı özelliklere sahip. Bu yüzden beklenen patlamayı pek gerçekleştiremedi gittiği takımlarda ve hep önemli bir rol oyuncusu olarak görev aldı. Yinede Oktay Mahmuti'nin savunma odaklı basketbolu için uygun bir isim olduğunu söylemek mümkün..

Yazdığım ilk haberde, Jamon Lucas'ın geçtiğimiz sezon BC Olympiakos'tan 250 Bin Euro ücret aldığını ve yeni sezon için 750 Bin Euro civarı bir kontrat düşündüğünü belirtmiştim dış basın kaynaklı olarak. Bu konuda da BasketDergisi tahmini bir rakam yazdı bu gece. Henüz net bir açıklama olmamasına rağmen, ABD'li guardın Galatasaray'dan yıllık 500 Bin Euro alacağı haberin detayında yer alıyor. Ligimizdeki mevcut kontratları düşününce çok yüksek bir bedel sayılmaz bu da elbette. Galatasaray Kulübü'nden gelecek resmi açıklama ile birlikte detayları da öğrenebiliriz diye düşünüyorum kısa zamanda..
Lucas Gordon Galatasaray'da Lucas Gordon Galatasaray'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.