Advertisement

Vujacic Efes'e mi?

Bir süredir yabancı oyuncu konusunda arayışlarını sürdüren Anadolu Efes için son aday ise NBA patentli Sloven yıldız Sasha Vujačić. Haber ilk olarak bugün Milliyet Gazetesi'nde yayınlandı..

Haberde; Efes'in yıldız oyuncu için girişimlerini sürdürdüğü ve imza attırmak için artık sona yaklaştığı da vurgulandı. Birkaç gün içerisinde netlik kazanacaktır muhtemelen bu konu..

2004 yılında Los Angeles Lakers tarafından 1. tur 27. sıradan draft edilen 27 yaşındaki ve 2.01 boyundaki skorer guard, 2010 yılına kadar bu takımın formasını giymiş ve geçtiğimiz sezon başında ise New Jersey Nets'in yolunu tutmuştu. Genelde basketbolu ile değilde saha dışı olaylarla gündeme gelen Vujačić'in ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova ile yaşadığı ilişki de sürekli basketbolunun önüne geçen önemli bir detay..

Geçtiğimiz sezon New Jersey Nets ile 56 maçta görev alan Sloven guard, bu maçlarda ortalama 28.5 dakika sahada kalarak; 11.4 sayı, 3.3 ribaund, 2.3 asist ve 1 top çalma ortalamaları ile forma giymişti. Profesyonel kariyerine 16 yaşında iken İtalyan ekibi Snaidero Udine'de başlayan Vujačić'in kariyerinde, Lakers ile yaşadığı 2 NBA şampiyonluğu da bulunuyor..

Babası bir dönem Sırbistan milli takımının da coachluğunu yapan Vujačić'in annesi ise eski bir voleybolcu. Genelde sorunlu ve agresif yapısı ile dikkat çeken Sloven oyuncunun vatandaşı Goran Dragic ile bir Lakers - Suns maçında sahada yaşadığı sorunları da izleyenler hatırlayacaktır. Bu sorunlu yapısı nedeniyle de, biraz da kendi isteği ile tabi, Slovenya milli takımında pek düşünülmüyor yetenekli oyuncu. Efes'e gelir mi, gelirse fayda sağlar mı bunu zaman gösterecek ama geldiği taktirde bir şekilde sürekli dikkatleri çekmeyi de başaracaktır kendisi..
Vujacic Efes'e mi? Vujacic Efes'e mi? Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.