Advertisement

Demetri McCamey Diye Bir Adam Türkiye'ye Geliyor

Başlık tuhaf ve komik olabilir. :) Ancak Twitter hesabı üzerinden Demetri McCamey'in Türkiye'den bir takımla 1 yıllığına anlaştığı yazılmış. Point guard pozisyonunda oynayan 1989 doğumlu oyuncu Illinois'te 14,6 sayı - 6 asist - 3 ribaund ortalamalarıyla oynamış geçen sezon. İyi denilebilecek ortalamalar. Özellikle 6 asist insanın gözünü okşuyor. Ayrıca üç sayı yüzdesi %50. Kullandığı 136 üç sayılık şutun 68'inde isabet kaydetmiş.

Haber iyi güzel ama tek bir şey eksik, o da hangi takım olduğu. Kim olur sizce? Aliağa Petkim, Hacettepe, Trabzonspor olabilir gibime geliyor. Öngörü. :)

Oyuncunun geçmiş yıllara ait istatistikleri için tıklayınız. Geçen sene daha sağlam istatistikler yapmış, 15,1 sayı -7 asist ortalaması ile...
Demetri McCamey Diye Bir Adam Türkiye'ye Geliyor Demetri McCamey Diye Bir Adam Türkiye'ye Geliyor Reviewed by Adsız on 12:16 Rating: 5

3 yorum:

bigben dedi ki...

İmzalamamış, kendisi açıkladı twitter'da.

CT dedi ki...

Demetri McCamey benim okudugum okulun U of Illinois) point guardiydi, mezun oldu 2011 mayis'ta. Fena bir adam degil tabii, ama NBA icin yetersiz oldugundan draft edilmedi, Avrupa ihtimalinden bahsediliyordu.

Isterse skorer bir oyun ortaya koyabilen bir isim, ama istikrar problemi oldugu ortada. Iyi bir koc'un elinde sisteme adapte olabilirse basarili olabilir TBL'de.

Adsız dedi ki...

@CT

Madem aynı okuldaydınız, eğer transfer gerçekleşir, McCamey Türkiye'ye gelirse senden bir yazı alabilir miyiz? Oyuncuyu tanımak, artılarını eksilerini takipçilerimizle sunmak açısından. Ne dersin?

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.