Advertisement

Fenerbahçe Küçülüyor Mu?

Futbolda şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin, başta basketbol olmak üzere diğer branşlarında da önemli sıkıntılar yaşadığı iddia edildi. Sponsor desteği ile çalışmalarını yürüten erkek basketbol ve kadın voleybol branşları dışında diğer branşların büyük maddi sıkıntılar yaşadığı söylenirken, özellikle kadın basketbol takımında sorunların ciddi boyutlarda olduğu yazıldı..

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin son şampiyonu olan Fenerbahçe'nin, yaşanan sıkıntılardan dolayı bütçe küçültmeye gideceği ve başta milli oyuncular olmak üzere, yıldız yabancı oyuncularıyla da yollarını ayırabileceği haberi bugün BasketDergisi, NtvSpor ve BasketFaul sitelerinde yer aldı..

Haber içeriğinde "Sarı-lacivertli yönetim, kadın basketbol takımın yıldız oyuncularına "Sözleşmedeki taahütlerini yerine getiremeyeceğini" bilbirdi ve oyunculardan kendilerine kulüp bulması istendi. Kadın Basketbol Milli Takımı'nın da formasını giyen Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer ve Nevriye Yılmaz'ın yanı sıra yabancı oyuncular Penny Taylor ve Angel Mccoughtry, eğer iyi bir teklif gelirse takımdan ayrılacaklar." ifadeleri yer alıyor. Öte yandan milli oyuncular Birsel Vardarlı ve Nevriye Yılmaz'ın menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği de iddia edildi. Hatta Penny Taylor'ın bu şartlarda Türkiye'ye gelmek istemediği de söyleniyor. Bir diğer iddia ise takımdaki yerli oyuncuların takımdaki kriz ortamını göz önüne alarak kontratlarında indirime gidebileceği yönünde..

Şimdilik Fenerbahçe Kulübü'nden herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat ayrı ayrı kaynaklarda yer alan bu önemli haberin en kısa sürede bir açıklama gerektirdiği de su götürmez bir gerçek. Bakalım gelişmeler ne olacak bu iddialarla ilgili olarak..
Fenerbahçe Küçülüyor Mu? Fenerbahçe Küçülüyor Mu? Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.