Advertisement

Yeni Bir Etiket: Oyuncu Önerileri (Julius Jenkins)

Blog olarak transfer döneminin oldukça yoğun olduğu şu günlerde Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde hiç bir takımla anlaşmamış, boşta olan kaliteli ve transferinde yarar olabileceğini düşündüğümüz oyuncuları sizlerle paylaşacağız. Bunun için "Oyuncu Önerileri" adı altında bir başlık açıyoruz.

İlk oyuncu önerim geçen sezonu Alba Berlin'de tamamlayan Julius Jenkins. Hem Almanya Ligi'nde hem de Eurocup'ta iyi işler çıkardı Amerikalı oyuncu. 1.87'lik yıldız oyuncu, iki sene önce ULEB Cup'ta 17,9 sayı ortalamayla oynamış, dikkatleri üzerine çekmişti.

2001'de NCAA'de oynadıktan sonra kendini Avrupa'da bulan oyunculardan biri Jenkins. 2003-2005 yılları arasında Nürnberg'de oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunda Euphony Bree takımının formasını terletmişti.

Julius Jenkins, 2005 yılında Almanya Ligi'ni en değerli oyuncusu (MVP) olurken; 2008 yılında hem All-Star en değerli oyuncu ödülünü hem de yılın en iyi hücum oyuncusu seçildi. 2010 yılında da bir kez daha en iyi hücum oyuncusu ödülü şerefine layık görüldü.

Şurada kendisiyle yapılan bir röportaj var, okumak isterseniz.
Oyuncunun istatistikleriyle ilgili bilgilere bakmak için burayı tıklayınız.
Yeni Bir Etiket: Oyuncu Önerileri (Julius Jenkins) Yeni Bir Etiket: Oyuncu Önerileri (Julius Jenkins) Reviewed by Adsız on 13:41 Rating: 5

2 yorum:

bigben dedi ki...

Ozan, Leon Willimas'dan haberin var mı? Bildiğim kadarıyla geçen seneyi boş geçti. Acaba yeniden TBL'ye döner mi?

Adsız dedi ki...

Bir duyumum yok. Ama gelirse katkı sağlayacaktır.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.