Advertisement

Anadolu Efes Dooling'le Anlaşmak Üzere

Transfer piyasasını alt üst eden Anadolu Efes'e önerilen oyuncu sayısının haddi hesabı yok. Son isim ise New Jersey Nets kadrosunda bulunan Keyon Dooling. Anadolu Efes Dooling ile imza aşamasına gelmiş durumda. Dooling'in menajeri Kenge Stevenson da transferi doğrulamış ve resmi imzanın bir kaç güne atılacağını belirtmiş.

1.90 boyunda ve 1980 doğumlu olan Dooling 2000 senesinde 1.tur 10.sıradan draft edilmiş. Oldukça umut vaadeden bir oyuncu olarak. 11 sene içinde LA Clippers, Miami Heat, Orlando Magic, New Jersey Nets ve Milwauke Bucks formalarını terleten Dooling, kariyerinin en yüksek rakamlarına 2008-2009 sezonunda Nets formasıyla ulaştı. O sezon 9,7 sayı - 3,5 asistle oynamış tecrübeli point guard. Geçtiğimiz sezon en yüksek skorunu 23 sayıyla Washington Wizards'a atan Dooling sezonu da 7,1 sayı - 3 asist - 1,5 ribaund ortalamalarıyla tamamlamış.

Dooling'in detaylı NBA istatistikleri için buraya tıklayınız.

Aşağıdaki videoda Dooling'in 2008-2009 sezonu maçlarından derlenmiş görüntüleri var. İlk izlenimim iyi bir atlet oluşu ve korkusuzca potaya gidebilmesi. Zor şutlar sokmuş bir kaç tane, iyi sıçrayabiliyor.

Anadolu Efes Dooling'le Anlaşmak Üzere Anadolu Efes Dooling'le Anlaşmak Üzere Reviewed by Adsız on 18:50 Rating: 5

1 yorum:

ercan dedi ki...

muhtesem bır oyuncu cok onemlı bır transfer olur olursa.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.