Advertisement

Tarance Kinsey Kulübüyle Anlaşırsa Efes'e İmza Atacak

Transfer piyasasını alt üst etmeye devam eden Anadolu Efes için medyada bir çok oyuncu ismi dolaşıyor. Bunun sebebiyse Efes'in hedef büyültüp yüksek paralara transferler yapması diyebiliriz. Hal böyle olunca liste de kabarıyor tabii.

Lacivert beyazlılar Tarance Kinsey ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak Kinsey'in Efesli olabilmesi için önce Fenerbahçe ile görüşmesi gerekecek. Çünkü Anadolu Efes Kinsey'in bonservisine para ödemek istemiyor.

Kinsey'i transfer ettiği takdirde Türk yapmayı planlayan Anadolu Efes'te aynı bölgenin oyuncusu Bootsy Thornton'a yol verilecek gibi gözüküyor. İki oyuncuyu kıyasladığımızda Kinsey daha ön planda kalıyor bana göre. Hem yaş olarak genç oluşu hem de savunmasının Thornton'a göre çok iyi olmasıi potaya penetresinin çok kuvvetli olması gibi özellikleriyle "Thornton mu Kinsey mi" diye sorulacak olursa cevabım Kinsey olur. Ayrıca Türk statüsünde oynatılabilirse o da işin kaymağı olmuş olacak tabii. Şuan için imzalar atılmış değil, bir kaç güne ortalık kıpırdanır.
Tarance Kinsey Kulübüyle Anlaşırsa Efes'e İmza Atacak Tarance Kinsey Kulübüyle Anlaşırsa Efes'e İmza Atacak Reviewed by Adsız on 00:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.