Advertisement

Erdemir'in Yeni Guardı Henderson

Transfer çalışmalarını sürdüren Erdemirspor, geçtiğimiz sezonu Antalya Büyükşehir Belediyesi takımında tamamlayan ABD'li combo-guard Gerrod Dewayne Henderson ile anlaşma sağladı..

Louisiana Tech mezunu olan 33 yaşındaki ve 1.92 boyundaki tecrübeli oyuncu, Avrupa'da daha önce; Panionios, Hemofarm, Kızılyıldız, Anwil, Azovmash ve Budivelnyk takımlarında da forma giymişti. Geçtiğimiz sezon içerisinde Antalya ekibine transfer olan deneyiml guard, Beko Basketbol Ligi'nde 14 maçta Güney ekibinin formasını giymişti..

Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı 14 maçta ortalama 36.5 dakika sahada kalan Henderson, bu maçlarda; 19.1 sayı, 4.1 ribaund, 4.7 asist ve 1 top çalma ortalamaları yakalamıştı. Forma giydiği 14 maçın 9'unda 20 sayı üzeri skor üreten tecrübeli skorer, ligdeki en yüksek skoruna ise hem Fenerbahçe Ülker hem de Medical Park Trabzonspor karşısında ürettiği 28'er sayı ile ulaşmıştı. Henderson, ligde forma giydiği maçlarda üç sayı yüzdesindeki 32/75 (%42.7) başarısı ile dikkat çekmişti..
Erdemir'in Yeni Guardı Henderson Erdemir'in Yeni Guardı Henderson Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.