Advertisement

Ali Karadeniz, Telekom'a İmzayı Attı

Transfer çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı Ali Karadeniz ile 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Ali Karadeniz adını alan Michael Wright, geçtiğimiz sezon Medical Park Trabzonspor forması ile Beko Basketbol Ligi sayı kralı olmayı da başarmıştı..

31 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli power forvet, ligimizde daha önce Beşiktaş ve yine Türk Telekom formaları da giymişti. Geçtiğimiz sezon Bordo-Mavili takımda Beko Basketbol Ligi'nde 29 maça çıkan skorer oyuncu, bu maçlarda ortalama 36.8 dakika sahada kalarak; 23 sayı, 7.6 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Ali Karadeniz, Türk Telekom'un Muratcan Güler ve Nedim Yücel dışındaki üçüncü transferi oldu. İmza töreninde söz alan Türk Telekom Yönetim Kurulu üyesi Dr.Sinan Binbir, başkente yakışır, güçlü bir kadro kurmak için seferber olduklarını belirterek, şunları söyledi; “Ali Karadeniz, yakından tanıdığımız ve kendini ispat etmiş bir sporcu. Bize güç katacağına inanıyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Amacımız hem ligde, hem de Avrupa arenasında iddialı olacak bir ekip kurmak”.

Türk Telekom Antrenörü Timuçin Meriç ise transfer ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı oldukça mutluyum. Çok yakından tanıdığım Ali Karadeniz’in takıma savunmada inanılmaz bir direnç ve hücumda hareket getireceği kesin. Kendisinin Türk statüsünde olması da ayrı bir avantaj olacak. Bir-iki oyuncu ile daha imza aşamasındayız, bu transferlerle takımın eksik kalan kısmını tamamlayarak iyi bir takım olacağız. Kadroyu öncelikle Türk Telekom formasını özenle taşıyacak, uyum içinde sahaya isteneni verebilecek, kazanmaya aç ve savaşmaktan vazgeçmeyen oyunculardan kurmayı planlıyorum. Türk Telekom savunmada agresif ve hücumda oynayacağı hızlı basketbol ile tüm taraftarın beğenisini kazanacak” dedi.
Ali Karadeniz, Telekom'a İmzayı Attı Ali Karadeniz, Telekom'a İmzayı Attı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.