Advertisement

Galatasaray'dan Jamon Lucas Atağı

Coach Oktay Mahmuti'nin raporu doğrultusunda yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın büyük bir maddi kriz yaşayan Olympiakos'tan ayrılan ABD'li guard Jamon Lucas Gordon ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi..

İç transferde Joshua Shipp'i kadroda tutmaya karar veren ve yerli oyun kurucu olarak da Ender Arslan'ı renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, bir combo-guard takviyesi için de çalışmalarını sürdürüyordu. Fransız guard Nando De Colo'nun ismi de bir süredir transferde anılıyordu fakat oyuncunun menajeri bu transfer olasılığının mümkün olmadığını önceki gün açıklamıştı. Ve çok geçmeden beklenen isim ortaya çıktı TalkBasket'in haberiyle.

Haberde, geçtiğimiz sezon Olympiakos'ta 250 Bin Euro yıllık ücretle oynayan Lucas'ın yeni sezon için 750 Bin Euro civarı bir kontrat düşündüğü detayı da yer alıyor. Galatasaray'dan bu kadar alır mı bilinmez ama mevcut teklifler arasında oyuncunun en yakın olduğu takımın Galatasaray olduğu da iddialar arasında yer alıyor..

Profesyonel kariyerine Antalya Büyükşehir Belediyesi takımında başlayan 26 yaşındaki ve 1.91 boyundaki başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon Olympiakos forması ile Euro League'de 19, Yunan Ligi'nde ise 28 maçta forma giymişti. Euro League'de oynadığı 19 maçta 19.1 dakika ortalama ile sahada kalan başarılı guard, bu maçlarda; 4.5 sayı, 2.6 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları yakalarken, Yunan Ligi'ndeki 28 maçta ise 18.6 dakika ortalamayla sahada kalarak; 5.8 sayı, 2.9 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları ile forma giymişti..
Galatasaray'dan Jamon Lucas Atağı Galatasaray'dan Jamon Lucas Atağı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.