Advertisement

Chatman Resmen Kaf Kaf'ta

Pınar Karşıyaka, bir süredir gündeminde olan ABD'li guard Mire Chatman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Son 3 sezondur Beşiktaş Cola Turka forması giyen tecrübeli oyuncu, sözleşme opsiyonunun 23 Temmuz'da sona ermesiyle birlikte bonservissiz olarak İzmir ekibine imza attı..

33 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Chatman, şimdilerde Pınar Karşıyaka antrenörlüğü yapan Hakan Demir'in Beşiktaş'a transfer ettiği bir oyuncuydu. Daha önce 2006 yılında Dynamo Moskova takımı ile ULEB Cup şampiyonluğu da yaşayan Chatman'ın Euro League tecrübesi de bulunuyor..

3 sezondur Türkiye'de forma giydiği için Türk vatandaşı olma hakkı da bulunan tecrübeli oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta, Euro Cup'ta ise 6 maçta forma giymişti. Lig'de oynadığı maçlarda ortalama 31.6 dakika sahada kalan Chatman, bu maçlarda; 13.7 sayı, 6.1 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları yakalamış, Euro Cup'ta ise 32.6 dakika ortalama ile sahada kalarak; 16.8 sayı, 4.5 ribaund ve 4 asist ortalamaları ile görev yapmıştı..
Chatman Resmen Kaf Kaf'ta Chatman Resmen Kaf Kaf'ta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:50 Rating: 5

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bir transfer. Arena'da 35 atar her maç

MikeMiller dedi ki...

Sözleşmesinde özel hayatıyla ilgili madde varmış, artık dikkat eder her adımına :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.