Advertisement

Ön Elemede Adresler Belli Oldu

Turkish Airlines Euro League ön eleme turundaki temsilcilerimiz Galatasaray ve Banvit'in maçlarını oynayacağı kentler belli oldu. Buna göre; Galatasaray Vilnius'ta, Banvit ise Charleroi'da mücadele edecek..

Turkish Airlines Euro League A ön elemesinde mücadele edecek olan Galatasaray, maçlarını Litvanya'nın başkenti Vilnius şehrinde, aynı zamanda Lietuvos Rytas'ın da ev sahipliği yaptığı 11.000 koltuk kapasiteli Siemens Arena'da oynayacak. Temsilcimiz, ilk maçta Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaştıktan sonra turu geçtiği taktirde Fransız ekipleri Asvel - Gravelines maçının galibi ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin ön elemedeki olası bir finalde rakibi ise; Lietuvos Rytas - Buducnost ve Cibona Zagreb - Cholet Basket maçlarından gelecek takım olacak..

Turkish Airlines Euro League B ön elemesinde mücadele edecek olan Banvit ise maçlarını Belçika'nın Charleroi şehrinde olan ve Belgacom Spirou Basket takımının da salonu olan 6300 koltuk kapasiteli Spiroudome'da oynanacak. Banvit, ilk maçta Çek ekibi CEZ Nymburk ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı kazandığı taktirde ise Rus ekibi Khimki ile Polonya ekibi PGE Turow maçının galibi ile mücadele edecek. Temsilcimizin bu turları geçtikten sonra olası finaldeki rakibi ise; Alba Berlin - VEF Riga ve Belgacom Spirou Basket - BC Donetsk maçlarından gelecek takım olacak..

Turkish Airlines Euro League ön eleme turu maçları 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında oynanacak ve A ile B elemesinden birer takım 2011-2012 sezonunda Turkish Airlines Euro League'de mücadele etmeye hak kazanacak. Diğer takımlar ise yollarına ULEB Euro Cup'ta devam edecekler..
Ön Elemede Adresler Belli Oldu Ön Elemede Adresler Belli Oldu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.