Advertisement

D-Wash Telekom'la İmzaladı

Bir süredir oyun kurucu arayışlarını sürdüren Türk Telekom, daha önce ligimizde Galatasaray forması da giymiş olan guard Darius Washington ile ikinci yılı kulüp opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Yine ligimizde forma giymiş Willie Solomon'la da ilgilenen fakat bu transferden sonuç çıkaramayan Ankara ekibi, son olarak 26 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Darius Myron Washington'da karar kıldı. 2009-2010 sezonunda Galatasaray Cafe Crown'da forma giyen D-Wash, ardından Lottomatica Roma takımına transfer olmuştu. Makedon pasaportuna da sahip olan ABD'li guard, son olarak kısa bir süre önce Porto Riko ekibi Piratas de Quebradillas'a imza atmıştı..

Özellikle sürati ve güçlü penetresi ile bilinen Washington, geçtiğimiz sezon Lottomatica Roma forması ile İtalya Ligi'nde 30 maçta ortalama 26.4 dakika ile görev almış ve bu maçlarda; 10.1 sayı, 3 ribaund, 2.9 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları yakalamıştı..

Ankara ekibi, dış transferde daha önce; Muratcan Güler, Nedim Yücel, Ali Karadeniz ve Kaspars Kambala ile de anlaşma sağlamıştı..
D-Wash Telekom'la İmzaladı D-Wash Telekom'la İmzaladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.