Advertisement

Efes F-4 İçin Bağırıyor! Sasha Vujacic Anadolu Efes'te!

13 Temmuz'da "Vujacic Efes'e mi?" diye yazmıştık. Bugün tarih 15 Temmuz ve Anadolu Efes NBA yıldızı Sasha Vujacic'i resmen duyurdu. Sözleşme 1+1 yıllık.

New Jersey Nets formasıyla geçen sezon iyi bir performans ortaya koyan Sloven oyuncu daha önce Kobe'li Lakers'ta oynamıştı. Vujacic özellikle serbest atışlarda ve üç sayılık atışlarda oldukça yüzdeli. NBA'i pek takip etmesem de Lakers'a olan sempatimden dolayı bayağı bir maçını seyretmiştim Vujacic'in. 2.01 boyunda olan Vujacic, NBA'de 2-3 gibi oynuyordu. Efes onu daha verimli şekilde kullanabilir. NBA ile Avrupa basketbolu çok farklı çünkü.

2004 yılında 27.sıradan Los Angeles Lakers tarafından draft edilen Vujacic 6 sezon bu takımın formasını giydikten sonra geçen sezonu New Jersey Nets'te geçirmişti. Nets ile 56 maça çıkan Sloven yıldız 11,4 sayı - 3,2 ribaund - 2,7 asist ortalamalar yakalamış, en yüksek sayısını 25 sayı ile Toronto Raptors ve New Orleans Hornets'a atmıştı.

Anadolu Efes bu sezon yaptığı tüm transfer hamleleriyle önümüzdeki sezon Euroelague'de çok iddialıyım diyor. Hatta demiyor bas bas bağırıyor. O eski, şanlı Efes günleri geri dönecek gibi.

O değil de Sasha Vujacic yengeyi (Maria Sharapova) de getirirse maçlara izdiham olur. Hem Efes kazanır hem Türk erkeği. :) :)
Efes F-4 İçin Bağırıyor! Sasha Vujacic Anadolu Efes'te! Efes F-4 İçin Bağırıyor! Sasha Vujacic Anadolu Efes'te! Reviewed by Adsız on 13:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.