Advertisement

Kinsey Anadolu Efes'te

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Anadolu Efes, bir süredir gündeminde olan ABD'li guard/forvet Tarence Kinsey ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Türk vatandaşlığı da bulunan Kinsey'in transferinin ardından Efes'in sözleşmesi devam eden Bootsy Thornton ile yollarını ayırması bekleniyor..

27 yaşındaki ve 2.00 boyundaki Kinsey'in Fenerbahçe Ülker ile sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Lacivert-Beyazlılar deneyimli oyuncu ile anlaşma imzaladı. Kinsey, geçtiğimiz sezon sakatlıklar yüzünden pek beklenen seviyeye çıkamamıştı..

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’nde toplam 20 karşılaşmada forma giyen Kinsey, bu maçlarda; 5.8 sayı, 3.1 ribaunt, 1.5 asist ve 1.3 top çalma istatistikleri tutturdu. Turkish Airlines Euro League'de ise 14 maçta görev yapan başarılı oyuncu maç başına; 8.4 sayı, 2.8 ribaunt, 1.1 asist ve 1.4 top çalma istatistikleri ile mücadele etti..

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun Tarence Kinsey’in transferi ile ilgili olarak: “Fenerbahçe ile olan sözleşmesini sona erdiren Kinsey Türk basketblounu gayet iyi bilen bir oyuncu. Gerek Beko Basketbol Ligi’nde gerek Avrupa Ligi’nde bize önemli katkılarda bulunacaktır. Kinsey’in bu sene kurduğumuz güçlü kadronun önemli parçalarından biri olacağını düşünüyorum.” dedi.
Kinsey Anadolu Efes'te Kinsey Anadolu Efes'te Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:47 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinde Bootsy gibi bir oyuncu varken gidip sakatlık nedeniyle nerdeyse 1 sene oynamayan Kinsey'i almak bana pek mantikli gelmedi acikcasi

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.