Advertisement

Efes'in Listesindeki Guard: Maurice Evans (Özel Haber)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Bu sezon farklı bir yapılanmaya giden ve kaliteli transferler yapan Anadolu Efes, guard pozisyonu için 1978 doğumlu Maurice Evans'ı düşünüyor. TAU Ceramica'nın da Evans'ı takip ettiğini öğrendim. 2001 yılından beri NBA'de forma giyen ve son olarak Washington Wizards forması giyen Evans 1.96 boyunda. Tecrübeli guardın 2002 yılında Olympiakos, 2004'te Benetton Treviso ile Avrupa deneyimi de var.

Evans, NBA kariyeri boyunca vasat ortalamalara sahip (En iyi sayı ortalaması 9,7 sayı - en iyi asist ortalaması 1,1 asist). NBA'i çok fazla takip etmediğim için oyuncu hakkında sağlıklı bir yorumda bulunamayacağım ama bana riskli bir hamle olur gibi geliyor. Bunu sayı ve asist ortalamalarına dayanarak söyleyebiliyorum tabii. Sıkı NBA takipçileri yorum kısmından bizleri bilgilendirebilirlerse memnun oluruz.

Oyuncu ile video: TIK
Efes'in Listesindeki Guard: Maurice Evans (Özel Haber) Efes'in Listesindeki Guard: Maurice Evans (Özel Haber) Reviewed by Adsız on 16:49 Rating: 5

1 yorum:

salih77 dedi ki...

evans 2-3 numara için düşünülebilir ancak kinsey hamlesi düşünüldüğünde evans trasferi pek mümkün gözükmüyor. evans kesinlikle poınt gurar değil ancak iyi bir 2-3 numara.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.