Advertisement

Alın Size İki Bomba Free Agent

Transfer döneminde Beko Basketbol Ligi'nde takımlar piyonlarını oynayadursun Avrupa'da kaliteli oyuncular boşa çıkıyor. İki güzel, cuk oturacak oyuncu. Biri Efes Pilsen geçmişi olan Marko Popovic, diğeri ise Milano'da iyi bir sezon geçiren David Hawkins.

Ligde bir çok takım yabancı guard transferlerini yaptı. Yapamayanların ise Popovic'i alacak bütçesi yok, zaten Popovic de düşünmez o takımları. Oyun kurucu pozisyonuna Huertas'ı düşünen Efes düşünebilir mi? Fena da olmaz aslında. En azından nasıl oynadığını bildiğimiz, önceden Türkiye'yi görüp geçirmiş bir adam Popovic. Unics Kazan'da iyi ortalamalar yakaladı 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu.

David Hawkins'i Fenerbahçe Ülker ile yakıştırıyorum. Gist transferinde sorun çıktığı için 3-4 pozisyonuna mutlaka transfer yapacak sarı lacivertliler. Hawkins'in boyu 1,95. Small forvet olarak uygun ama Euroleague sertliğinde 4 numara için biraz kısa kalabilir. Ama Fenerbahçe Ülker'de 4 oynayabilecek, o açığı kapatabilecek adamlar olduğundan düşünülebilir bu oyuncu da bence. Hawkins Armani Jeans Milano'da ligde 13,6 sayı - 3,9 ribaund; Euroleague'de 13 sayı - 3 ribaund - 2,7 asist ortalama yakaladı.

Sizin fikirleriniz ne olur bu oyuncularla ilgili? Bence oluru var.
Alın Size İki Bomba Free Agent Alın Size İki Bomba Free Agent Reviewed by Adsız on 01:58 Rating: 5

1 yorum:

Giray Özkan dedi ki...

Hawkins bence atletizm eksiği olan her takımda oynar

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.