Advertisement

Pietrus Telekom'u Reddetmiş

Bir süre önce menajeri Bill McCandless'in "Bir Türk takımından teklif aldık ve bu konuyu değerlendireceğiz" açıklamasını yaptığı Phoenix Suns'ın Fransız yıldızı Mickael Pietrus'a teklif yapan takımın Türk Telekom olduğu açıklandı..

Haber, bugün HoopsHype sitesinde yer aldı. Yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle Fransa'nın Avrupa Şampiyonası aday kadrosundan da çıkartılan yıldız forvetin, önümüzdeki Salı günü dizinden ufak bir operasyon geçireceği ve bu nedenle Türk Telekom'un teklifini reddettiği öne sürüldü..

29 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Guadeloupe doğumlu Fransız oyuncu, 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda forma giyiyor. Profesyonel kariyerine Pau-Orthez'de başlayan yıldız oyuncu, 2003 yılında Golden State Warriors tarafından 1. tur 11. sırada draft edilmiş ve 2008 yılına kadar bu takımda forma giydikten sonra Orlando Magic'e transfer olmuştu. Başarılı oyuncu, son olarakta milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nun da içinde olduğu bir takasla Phoenix Suns'ın yolunu tutmuştu..

Bu transferin gerçekleşmemesinin ardından Türk Telekom'un diğer alternatiflere yöneleceği ve kısa süre içerisinde 2-3 numaralarda görev yapabilecek bir yabancı oyuncuya imza attırması bekleniyor..
Pietrus Telekom'u Reddetmiş Pietrus Telekom'u Reddetmiş Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.