Advertisement

Tutku İle Yollar Ayrılıyor

Deneyimli coach Ergin Ataman'ın göreve gelmesiyle birlikte kadrosunda beklenildiği gibi bir revizyona giden Galatasaray Medical Park, son olarak da takımın tecrübeli oyuncularından Tutku Açık ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor..

Özellikle de Engin Atsür transferinin ardından Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılma ihtimali bir hayli artan Tutku Açık'ın adı bir süredir Banvit ile anılırken, Hürriyet'te yer alan Ali Can Yaycılı imzalı haberde, tecrübeli oyun kurucu için Anadolu Efes ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu iddia edildi..
Bağlantı
Bu sezon geçirdiği talihsiz rahatsızlık nedeniyle bir süre basketboldan uzak kalan 32 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Tutku Açık, Sarı-Kırmızılı forma ile Beko Basketbol Ligi'nde 26, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 13 maçta görev yapmıştı. Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı 26 maçta ortalama 17.8 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, bu maçlarda; 5.4 sayı, 1.5 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de görev yaptığı 13 maçta ise ortalama 13.4 dakika sahada kalarak; 3 sayı, 0.9 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Medical Park, Anadolu Efes'ten ayrılması beklenen Cenk Akyol ile büyük ölçüde anlaşırken, AMK Gazetesi'nin haberine göre ise Maccabi Tel-Aviv'den ayrılan Yunan pivot Sofoklis Schortsanitis'e de 900 Bin Euro'luk bir teklif sundu. Bilindiği gibi Sarı-Kırmızılıların gündeminde bir süredir, Ataman'ın geride kalan sezonda birlikte Beşiktaş Milangaz'da önemli başarılar yakaladığı David Hawkins ve Pops Mensah-Bonsu da yer alıyor..
Tutku İle Yollar Ayrılıyor Tutku İle Yollar Ayrılıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.