Advertisement

Birkan Batuk, Anadolu Efes'te.

Anadolu Efes, son dönemde adı İstanbul takımlarıyla sıkça anılmaya başlanan Birkan Batuk ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Pınar Karşıyaka'daki kontratında "100 Bin TL'ye serbest kalır" şeklinde özel bir madde bulunan başarılı forvet, Orhun Gencer'in paylaştığı bilgiye göre 2 yıl için 1.6 Milyon TL alacak..

Önceki gün, DHA'nın geçtiği haberde Galatasaray Medical Park ile 1.4 Milyon TL'ye 2 yıllık anlaşma imzalaması beklenen Birkan Batuk, böylelikle tercihini de Lacivert-Beyazlılardan yana kullandı. Birkan'ın ismi son dönemde Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş ile de anılmaya başlamıştı..

22 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Birkan Batuk, bu sezon Pınar Karşıyaka forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 28, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 9 maçta görev yaptı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği 28 maçta ortalama 22.2 dakika sahada kalarak; 10.9 sayı, 2 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta forma giydiği 9 maçta ise ortalama 22.4 dakika sahada kalarak; 9.2 sayı, 1.1 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları yakalamıştı. Birkan, geçtiğimiz yıl Beko All-Star 2011 organizasyonunda da En Değerli Oyuncu seçilmişti..
Birkan Batuk, Anadolu Efes'te. Birkan Batuk, Anadolu Efes'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.