Advertisement

Aliağa Petkim, Melih Yıldız İle Anlaştı.

Geride bıraktığımız sezon olduğu gibi yeni sezon öncesi de transfer çalışmalarına en erken başlayan ekiplerden olan Aliağa Petkim, Basketfaul'de yer alan habere göre, sezonu Erdemirspor'da tamamlayan Melih Yıldız ile anlaşma sağladı..

Önceki gün ABD'li pivot Marcus Arnold ile anlaşan İzmir ekibi, böylelikle ikinci hamlesini de guard rotasyonuna yapmış oldu. 23 yaşındaki ve 1.94 boyundaki Melih Yıldız, son üç sezondur Erdemirspor forması giyiyordu. Son üç sezonda sadece 5 maçta çift haneli sayıda skor üreten Melih, bunların da; ikisini Trabzonspor'a, ikisini Banvit'e, birini de Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne karşı kaydetmişti..

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 27 maçta forma giyen Melih Yıldız, bu maçlarda ortalama 11.2 dakika sahada kalarak; 3.3 sayı, 1.2 ribaund ve 0.5 asist ortalamaları ile mücadele etti. Bu arada kadrosunda önemli bir revizyona giden Aliağa Petkim, yerli rotasyonuna takviyelerini önümüzdeki günlerde yine sürdürecek..
Aliağa Petkim, Melih Yıldız İle Anlaştı. Aliağa Petkim, Melih Yıldız İle Anlaştı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.