Advertisement

Tofaş, Heytvelt'i Renklerine Bağladı

Bu sezon ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil edecek olan Tofaş, ABD'li power forvet Joshua Heytvelt ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Takımdan ayrılan Brad Buckman'ın yerine kadroya dahil edilen deneyimli oyuncu, 2009-2010 sezonunda bir başka Bursa ekibi Oyak Renault forması giymişti..

Sezonu Hırvat ekibi KK Zagreb'de tamamlayan 26 yaşındaki ve 2.11 boyundaki Heytvelt, Adriyatik Ligi'nde ve EuroLeague'de 10'ar maçta forma gitmişti. Turkish Airlines EuroLeague'de görev yaptığı 10 maçta ortalama 22.8 dakika sahada kalan ABD'li oyuncu, bu maçlarda; 9.1 sayı ve 5.6 ribaund ortalamaları yakalarken, 19.1 dakika ortalama ile sahada yer aldığı Adriyatik Ligi maçlarında ise; 6.3 sayı ve 4.2 ribaund ortalamaları ile forma giymişti..

Yeni sezon için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Tofaş Kulübü başkanı Efe Aydan ise şunları söyledi: “Avrupa Ligi'ne ön eleme oynayarak başlayacağız. Bu turu geçerek gruplara kalmayı istiyoruz. Kadromuzun bunu başaracağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye Ligi tecrübesi bulunan Heytvelt ile bir yıllık sözleşme imzaladık. Bu oyuncunun takıma büyük katkısının olacağına inanıyorum. Takıma uyum sağlayacak oyuncu arayışlarımız devam ediyor.”
Tofaş, Heytvelt'i Renklerine Bağladı Tofaş, Heytvelt'i Renklerine Bağladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.