Advertisement

Ergin Ataman, Galatasaray'da!

Galatasaray Medical Park, sezonu Beşiktaş Milangaz ile kazandığı 3 kupayla tamamlayan deneyimli teknik adam Ergin Ataman'la anlaşma sağladı. Öğlen saatlerinde Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesinin ardından, akşam Lütfi Arıboğan ve Ünal Aysal ile bir görüşme yapan Ataman'ın yıllık 700 Bin Euro civarı bir bedel karşılığında Sarı-Kırmızılılarla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor..

Ergin Ataman, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yaptıkları görüşmede, Aysal'ın kendisine Galatasaray Medical Park'ı Türkiye ve Avrupa'da zirveye taşımak istediklerini anlattığını ifade ederek, “Bu projenin içinde beni görmeleri bana onur verdi. Ünal Aysal ile yaptığım görüşmede 3 yıllığına anlaştım” dedi.

Ataman, anlaşmanın ardından twitter hesabından yazdığı yazıda ise; "Sevgili BJK'li dostlarım tarihi sezonumuzda verdiğiniz büyük destek için teşekkür ederim. Bu satırları yazmak çok zor, hakkınızı helal edin." dedi.

Öte yandan artık bir sürpriz olmazsa, Murat Özyer de Sarı-Kırmızılı takımın Genel Koordinatörü olarak yeni sezon yapılanmasında yer alacak..
Ergin Ataman, Galatasaray'da! Ergin Ataman, Galatasaray'da! Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 01:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.