Advertisement

Türk Telekom ile TED Kolejliler Birlikteliği Gerçekleşti

Uzun bir süredir gündemde olan Türk Telekom ve TED Ankara Kolejliler'in ortaklaşma projesi sonuca ulaştı ve önümüzdeki sezondan itibaren 3 yıl boyunca "Türk Telekom TED Ankara Kolejliler" adıyla mücadele edilmesine karar verildi. Türk Telekom ise Beko Basketbol Ligi'nde "Genç Telekom" olarak yoluna devam edecek..

Basketfaul'de yer alan habere göre, Türk Telekom'un sponsor olarak TED Ankara Kolejliler ile anlaşması kesinlik kazandı. Geride bıraktığımız sezonda kadrosunda yer alan isimlerle yollarını ayırdıktan sonra böyle bir karar alması beklenen Türk Telekom, faaliyetlerine genç oyuncularla devam edecek..

Türk Telekom ile TED Ankara Kolejliler arasında yapılan anlaşmanın ardından şu kararlar alındı;

- Yapılan anlaşma gereği Türk Telekom, 3 yıl boyunca TED Ankara Koleji'nin erkek ve bayan basketbol-voleybol takımlarına sponsorluk yapacak, takımların ismi "Türk Telekom TED Ankara Kolejliler" olacak.

- Türk Telekom, Beko Basketbol Ligi'nde Genç Telekom adıyla oynanacak. Bu durumda Genç Telekom, TB2L'den çekilmiş olacak.
Türk Telekom ile TED Kolejliler Birlikteliği Gerçekleşti Türk Telekom ile TED Kolejliler Birlikteliği Gerçekleşti Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.