Advertisement

Stanojevic, TED Ankara Kolejliler'le Anlaştı

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden olan TED Ankara Kolejliler, sezonu Pınar Karşıyaka'da tamamlayan deneyimli Sırp pivot Jovo Stanojevic ile anlaşma sağladı. 35 yaşındaki ve 2.07 boyundaki tecrübeli oyuncu, bir süre önce Pınar Karşıyaka ile yollarını ayırmıştı..

Ülkemizde daha önce bir süre Beşiktaş Cola Turka ve Kepez Belediyesi formaları da giymiş olan Stanojevic, son iki sezonda ise Pınar Karşıyaka'da yer aldı. Önceki sezon Pınar Karşıyaka ile 1-1 yıllık sözleşme yenileyen Jovo, yeni sezonda kontratındaki 330 Bin Dolar'ın İzmir ekibine fazla gelmesi ve indirim istenmesi nedeniyle, opsiyon kullanılmayarak kulübünden ayrılmıştı..

Bu sezon özellikle FIBA EuroChallenge Cup'ta göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Stanojevic, birkaç kez haftanın oyuncusu seçildiği FIBA EuroChallenge Cup'ta "Sezonun en değerli pivotu" ödülüne de layık görülmüştü. Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde 32, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 12 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı maçlarda ortalama 27.4 dakika sahada kalarak; 15 sayı, 5.8 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta forma giydiği maçlarda ise ortalama 29.8 dakika sahada kalarak; 20.3 sayı, 7.9 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı..
Stanojevic, TED Ankara Kolejliler'le Anlaştı Stanojevic, TED Ankara Kolejliler'le Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.