Advertisement

Collins ve Swann, Gaziantep'te.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kadrosunu iki ABD'li guard ile güçlendirdi. Oyuncuların bağlı olduğu Em-Pa Sport Menajerlik Şirketi'nden yapılan açıklamada, Bulgar pasaportuna da sahip olan ABD'li oyun kurucu Andre Collins ve ABD'li skorer guard Isaiah Swann'ın yeni sezonda Gaziantep ekibinin formasını giyeceği bildirildi..

Sezonu İtalyan ekibi Otto Caserta'da tamamlayan 30 yaşındaki ve 1.83 boyundaki deneyimli oyun kurucu Andre Collins, takımının Seria-A'ya veda etmesine engel olamamıştı. Otto Caserta forması ile bu sezon Seria-A'da 32 maçta forma giyen Collins, bu maçlarda ortalama 32.6 dakika sahada kalarak; 13.3 sayı, 3 ribaund ve 5.2 asist ortalamaları yakalamıştı. Deneyimli oyuncu, daha önce yine İtalya'da; Scavolini Pesaro, Canadian Solar Bologna ve Ferrera takımlarında forma giymişti..

Sezonu Beko Bundesliga ekiplerinden Ratiopharm Ulm takımında tamamlayan 27 yaşındaki ve 1.88 boyundaki skorer guard Isaiah Swann ise takımı ile ligde final oynama başarısı göstermiş ve takımının ligdeki en skorer ismi olmuştu. Bu sezon Beko Bundesliga'da 40 maçta görev yapan Swann, bu maçlarda ortalama 27.4 dakika sahada kalarak; 15.8 sayı, 2.7 ribaund ve 2.8 asist ortalamaları yakalamıştı..
Collins ve Swann, Gaziantep'te. Collins ve Swann, Gaziantep'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.