Advertisement

Gaziantep'e Royal Desteği

Üç sezon içinde Deplasmanlı Basketbol Ligi'nden başlayıp Beko Basketbol Ligi’ne çıkmayı başaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımına gelecek sezonda Royal Halı sponsor olacak..

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda basın mensupları ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Basketbol Şubesi yönetim kurulu üyeleri, gelecek sezon faaliyetlerini anlattılar. Beko Basketbol Ligi’nde kalıcı ve başarılı bir ekip olmak istediklerini ifade eden Güzelbey, yeni sezonda yeni bir yönetim oluşacağını ve mevcut başkan Güven Güzelbey’in yeni yönetimde başkanlığa aday olmayacağını söyledi.

Basketbol Şubesi’nde yer alan Enes Özkarslı, Metin Uzer, Boray Dai ve Başkan Güven Güzelbey’in büyük emekler sarf ederek bu başarıyı elde ettiğini belirtti. Yeni sezonda; 'Gaziantep Royal'', ''GBB Royal'' ya da ''Royal Gaziantep'' isimleriyle başlamayı düşündüklerini ifade eden Güzelbey, yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından takımın isminin kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

Taner Nakıboğlu’nun başında bulunan ekibin bu isme karar vereceğini vurgulayan Güzelbey, “Sağ olsunlar bizim başarımızın altında Royal Halı’nın destekleri yatıyor. Ben tüm takımımız adına onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Mevcut takım kadrosunu koruyarak lige devam edeceklerini işaret eden Güzelbey, birkaç tane takviye transfer yapacaklarını söyledi. Güzelbey, asansör takımı olmamak için hem transfer hem de seyirci desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi. Asım Güzelbey, bir soru üzerine, futboldaki yabancı oyuncu almama geleneğini devam ettireceklerini, ancak basketbolun futbol gibi olmadığını kaydetti.

Başkan Güven Güzelbey ise, hiçbir zaman bu takımda başkanlık yapmadığını ve tüm ekibin aynı çabayı gösterdiğini söyledi. Güzelbey, herkese eşit davrandığını ve teknik ekibinden oyuncusuna, yönetiminden taraftarına herkesin özveri ile çalışarak bu başarıyı yakaladıklarını kaydetti.

Güzelbey, tüm Gazianteplilerin bu takıma sahip çıkmasını istedi. Sponsor firma olan Taner Nakıboğlu da deplasman maçlarına gidemediğini ancak içeride oynana maçlara fırsat buldukça geldiğini belirtti.

Mütevelli heyet başkanı olduğu Zirve Üniversitesi’nin ismini göğüs reklamı, yönetim kurulu başkanı olduğu Royal Halı’nın ismini ise sırt reklamı olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’na vererek destek olduklarını açıklayan Nakıboğlu, yine kendisine ait olan Antepia İnşaat ile de Gaziantepspor futbol takımına sponsor olduklarını belirtti.
Gaziantep'e Royal Desteği Gaziantep'e Royal Desteği Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.