Advertisement

Aliağa Petkim Transferde Tam Gaz

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına en erken giren takım olan Aliağa Petkim, kadrosunu da hemen hemen şekillendirdi. Hatırlanacağı gibi İzmir ekibi, geçtiğimiz günlerde Marcus Arnold ve Melih Yıldız ile anlaşma sağlamıştı. Yeşil-Beyazlılar son olarak ise; Torin Francis, Taquan Dean ve Yiğitcan Turna ile prensip anlaşmasına varırken, iç transferde ise Branislav Ratkovica ile sözleşme yeniledi..

Önceki gün, ilk olarak SalsaBasket'in paylaştığı haberde, Aliağa Petkim'in daha önce ülkemizde bir dönem Bornova Belediyesi forması giymiş 28 yaşındaki ve 2.10 boyundaki power forvet Torin Francis ile birlikte, 28 yaşındaki ve 1.93 boyundaki skorer guard Taquan Dean ile anlaştığı açıklandı. ABD asıllı Taquan Dean'in İspanyol pasaportu da bulunuyor. Ayrıca, geçtiğimiz sezon Bandırma Kırmızı'da kiralık olarak sezonu tamamlayan, Banvit'in yetenekli oyun kurucularından Yiğitcan Turna da bir aksilik olmazsa yeni sezonda Aliağa Petkim forması giyecek. Öte yandan bir süre Taylor Rochestie transferi için nabız yoklayan İzmir ekibi, bu konuda önemli bir gelişme olmayınca Branislav Ratkovica ile sözleşme yeniledi..

Son gelişmelerin ardından, henüz resmi imzalar atılmasa da şu an için oluşan olası kadrosunda; Branislav Ratkovica, Yiğitcan Turna, Buğrahan Tuncer, Taquan Dean, Melih Yıldız, Orhan Hacıyeva, Ümit Sonkol, Marcus Arnold ve Torin Francis'den oluşan bir rotasyon bulunan Aliağa Petkim'de, ayrıca sezonu İzmir ekibinde tamamlayan Ersin Görkem ve Caner Şentürk ikilisi ile de sözleşme yenilenmesi bekleniyor..
Aliağa Petkim Transferde Tam Gaz Aliağa Petkim Transferde Tam Gaz Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.