Advertisement

Engin Atsür, Galatasaray'da.

Galatasaray Medical Park, sezonu Fenerbahçe Ülker'de tamamlayan deneyimli oyun kurucu Engin Atsür ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Konuyla ilgili olarak açıklama, oyuncunun menajeri Misko Raznatovic'ten geldi..

Fenerbahçe Ülker ile olan sözleşmesi sona eren ve Barış Ermiş transferinin ardından daha fazla süre alabileceği bir takımda oynamak istediğini açıklayan Engin, bir süredir Beşiktaş'ın da gündeminde bulunuyordu. 28 yaşındaki ve 1.92 boyundaki Atsür, sakatlıklardan yana şanssız dönemler geçirerek takımına tam potansiyelinde katkı yapamasa da, Play-Off ilk turunda Fenerbahçe Ülker adına en gayretli isimlerin başında geliyordu..

Bu sezon Fenerbahçe Ülker ile Beko Basketbol Ligi'nde 26 maçta forma giyen Engin Atsür, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 6 maçta forma giymişti. Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı 26 maçta ortalama 20.1 dakika sahada kalan Engin, bu maçlarda; 5.3 sayı, 1.8 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de görev yaptığı 6 maçta ise ortalama 14.8 dakika sahada kalarak; 3.7 sayı, 1.2 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı..
Engin Atsür, Galatasaray'da. Engin Atsür, Galatasaray'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.