Advertisement

Beşiktaş'ta Yeni Coach Kunter

Ergin Ataman ve Milangaz ile yolların ayrılmasının ardından hem yeni bir sponsor hem de yeni bir coach arayışlarına ara vermeden başlayan Beşiktaş, deneyimli teknik adam Erman Kunter ile anlaşma sağladı. Son olarak Fransız ekibi Cholet'i çalıştıran Kunter, Siyah-Beyazlılar ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak..

Siyah-beyazlı yönetim, Ergin Ataman'ın Galatasaray'a gitmesinin ardından Erman Kunter'e teklif götürdü. Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, tecrübeli çalıştırıcıyla anlaştıklarını söyledi.

Sözer, Kunter'in Fransa'da görev yaptığı Cholet ile yeni sözleşme imzalayacağı sırada kendisiyle temasa geçtiklerini belirterek, ''Erman Kunter ile 2 yıllığına anlaştık. Kendisi Fransa'da mukavele imzalıyordu. Fransız takımıyla devam edecekti. Akşam kendisine ulaştım. 6-7 telefon görüşmesinin ardından anlaşmayı sağladık. Menajeri kulüpte. Sözleşmeyi imzalayacağız'' diye konuştu. Abdullah Sözer, Kunter'den başkasının Beşiktaş'ın başında olmasının mümkün olmadığını vurgulayarak, ''Beşiktaş'a yakışan bir isim getirdik. Beşiktaş'ın çocuğunu göreve getirdik'' dedi.

Bu arada Beşiktaş'ın sponsor arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar, Medicana Sağlık Grubu ile görüşüyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınlayan Medicana Sağlık Grubu ise, "Medicana Sağlık Grubu, 25 Haziran 2012 Pazartesi günü gerçekleştireceği olağan Yönetim Kurulu toplantısında Beşiktaş Kulübü ile sponsorluk çalışmalarını gündemine alacaktır." ifadesine yer verildi..
Beşiktaş'ta Yeni Coach Kunter Beşiktaş'ta Yeni Coach Kunter Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.