Advertisement

Dinçer: "Mahmuti İle Çalışabiliriz"

Fenerbahçe Ülker Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, Hürriyet Gazetesi'nden Ali Can Yaycılı'ya yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan ayrılan Oktay Mahmuti ile görüşmediklerini söyledi. Ancak Dinçer, "Onunla çalışabiliriz" diyerek açık kapı bıraktı..

Basında çıkan iddiaların aksine Oktay Mahmuti ile henüz bir görüşme gerçekleştirmediklerini belirten Dinçer, Mehmet Okur'un Fenerbahçe'ye geleceği haberlerini de yalanladı...

Kemal Dinçer, Galatasaray'dan ayrılan Oktay Mahmuti ile anlaşıldığı haberleri ile ilgili olarak, "Oktay hoca ile görüşmedik. Kendisi zaten dün akşama kadar Galatasaray'ın sözleşmeli antrenörüydü. Bizim de bu durumda onunla görüşmemiz mümkün değildi. Ancak kendisi başarılı bir antrenör, tabii ki onunla çalışabiliriz" dedi.

Panathinaikos ile yollarını ayıran tecrübeli koç Obradovic için de girişimlerde bulunduklarını yalanlamayan Kemal Dinçer, "Listemizdeki tüm koçlarla eşit düzeyde görüşüyoruz. Önümüzdeki günlerde kesin sonuca varacağız" dedi.

Bugün, özellikle sosyal medyada çıkan ‘Mehmet Okur, Fenerbahçe'ye geliyor’ dedikoduları ile ilgili olarak da açıklama yapan Dinçer, "Yok böyle bir şey, tamamen yalan haber" dedi.

Takımın gelecek yılki bütçesi ile ilgili olarak da açıklama yapan Kemal Dinçer, "Bütçeyi henüz net olarak belirlemedik. Bu zaten yönetim kurulumuzla, sponsorumuz olan Ülker'in görüşüp netleştireceği bir konu. İlerleyen günlerde bütçeyi belirleyeceğiz" dedi. Bilindiği gibi bazı spor sitelerinde, Kemal Dinçer'in önümüzdeki sezon takım bütçesinin 20 Milyon Euro olarak açıkladığı iddia edilmişti..
Dinçer: "Mahmuti İle Çalışabiliriz" Dinçer: "Mahmuti İle Çalışabiliriz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.