Advertisement

Fenerbahçe Ülker'in Yeni Genel Koordinatörü Kemal Dinçer

Fenerbahçe Ülker, deneyimli basketbol adamı Aydın Örs ile yolların ayrılmasının ardından beklenen hamlesini gerçekleştirdi ve takımın Genel Koordinatörlüğüne Kemal Dinçer getirildi..

Kulübün resmi internet sitesinde, konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Altyapımızda başladığı basketbol kariyerinde uzun yıllar formamızı giyen Kemal Dinçer, Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü olarak camiamızda görev almaya devam edecek.

Büyük Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası Sayın Kemal Dinçer’e hoşgeldin diyor; başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kemal Dinçer Kimdir?
2 Eylül 1963’te doğdu. Fenerbahçe ve Modaspor’da oynayan eski yıldız basketbolcu Altan Dinçer’in oğludur. Basketbola Fenerbahçe’nin altyapısında başladı ve 1983-84 sezonunda A takımda oynamaya başladı. 1986 yılına kadar sarı-lacivertli takımda ter döktü ve 1984-85 sezonunda Klasman Ligi birinciliği, Türkiye Basketbol Ligi ikinciliği ve Cumhurbaşkanlığı Kupası finali yaşadı. 1986-1990 yılları arasında iki kez play-off finali oynayan Çukurova Sanayi takımında oynayan Dinçer, 1990’da Fenerbahçe’ye döndü. 1993’e kadar bu takımda oynayan Dinçer, 1991 yılında lig şampiyonluğu ve Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1992 yılında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası ve 1993 yılında lig ikinciliği sevinçlerini yaşadı ve basketbolu bu takımda bıraktı. 2001-03 yılları arasında Fenerbahçe futbol takımının menajerlik görevini yürüttü."


Bu arada Fenerbahçe'de bugün bir gelişme daha yaşandı ve Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda Georgios Dikaioulakos dönemi resmen sona erdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Kadın Basketbol Takımımızın Antrenörü Sayın Georgios Dikaioulakos ile yollarımız, karşılıklı anlaşma sağlanmak kaydıyla ayrılmıştır." denildi..
Fenerbahçe Ülker'in Yeni Genel Koordinatörü Kemal Dinçer Fenerbahçe Ülker'in Yeni Genel Koordinatörü Kemal Dinçer Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.