Advertisement

Galatasaray'da Mahmuti İle Yollar Ayrıldı

Galatasaray Medical Park'ta son dönemin sıkıntılı süreçlerinden olan Oktay Mahmuti ile devam edilip edilmeyeceği konusu bugün netleşti ve deneyimli teknik adam ile yolların ayrıldığı açıklandı. Her ne kadar Mahmuti ile antrenörlüğün dışında idari kadroda bir devam etme isteği de dile getirilse de, bu yaşanan sürecin ardından bu da pek mümkün görünmüyor..

Beko Basketbol Ligi Play-Off yarı finalinde Beşiktaş Milangaz ile oynanacak seri öncesinde Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Oktay Mahmuti ile 2+2 yıllık sözleşme yenilendiği" bilgisi verilmişti. Fakat ezeli rakibine elenen Galatasaray Medical Park'ta yeni sezon öncesi yönetimsel anlamda işlerin yolunda gitmediği son dönemde ortadaydı. Son olarak AMK Gazetesi'nin haberine göre Oktay Mahmuti'nin Beşiktaş Milangaz maçı sonrası soyunma odasında yönetime küfür ettiği iddiası her ne kadar coach tarafından inkâr edilse de, artık yol ayrılığına gelindiğinin göstergesi gibiydi. Ve son olarak da Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın Divan Kurulu toplantısında yaptığı "Basketbolda finale giderken üç kez üst üste Beşiktaş'a yenilmemiz tadımızı kaçırdı. Bunun önlemlerini önümüzdeki sezon için alacağız." şeklinde açıklaması geldi..

Galatasaraylı taraftarlar özellikle Oktay Mahmuti ile devam edilmesinden yanaydı ama son gelişmelerle birlikte onlar da yönetime tepki göstermeye hazırlanıyorlar. Sarı-Kırmızılıların coach adayları arasında ise öncelik yine Erman Kunter'e ait. Panathinaikos'tan ayrılan Zeljko Obradovic ve henüz Beşiktaş Milangaz ile sözleşme yenilemeyen Ergin Ataman'ın da Galatasaray'ın alternatifleri arasında olduğu iddia edildi. Bakalım Sarı-Kırmızılılarda süreç nasıl işleyecek..
Galatasaray'da Mahmuti İle Yollar Ayrıldı Galatasaray'da Mahmuti İle Yollar Ayrıldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 13:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.