Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Yeni Coach Pianigiani

Coach arayışlarına bir süredir devam eden Fenerbahçe Ülker, Montepaschi Siena ile yollarını ayıran başarılı İtalyan coach Simone Pianigiani ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. NtvSpor'un haberine göre Sarı-Lacivertliler, İtalyan antrenöre yılda 800 bin Euro ödeyecek..

Antrenörlük kariyerinin tamamını Montepaschi Siena'da geçiren Pianigiani, geçtiğimiz günlerde yeşil-siyahlıları üst üste altıncı kez İtalya şampiyonu yapmıştı. Takımını iki kez de Final Four'a taşıyan 43 yaşındaki çalıştırıcı, hatırlanacağı gibi Siena'nın Saporta Kupası Şampiyonu olduğu dönemde Ergin Ataman'ın da yardımcılığını yapıyordu. Pianigiani, aynı zamanda İtalya Milli takımının da baş antrenörü olarak görev yapıyor..


Bu arada bir süre önce milli oyuncu Barış Ermiş ile sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertlilerin hedefindeki yeni ismin ise Avustralyalı pivot David Andersen olduğu iddia edildi. 32 yaşındaki yıldız oyuncu, iki sezonluk NBA macerasının ardından geçtiğimiz yıl yeniden Montepaschi Siena'ya dönmüştü..

Fenerbahçe Ülker'de Yeni Coach Pianigiani Fenerbahçe Ülker'de Yeni Coach Pianigiani Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.