Advertisement

Beşiktaş ile Milangaz'ın Yolları Ayrıldı

Beko Basketbol Ligi'nde 37 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan ve Spor Toto Türkiye Kupası ile FIBA EuroChallenge Cup'ı da kazanarak sezonu üç kupayla tamamlayan Beşiktaş’a geçen sezon sponsorluk desteği veren Milangaz'ın, yeni sezonda Beşiktaş'a destek vermeyeceği açıklandı.

Milangaz'ın sponsorluktan çekildiğini bildiren Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Sorumlusu Abdullah Sözer yaptığı açıklamada, Milangaz yetkilileriyle bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Sponsorlukta devam etmeyecekler. Bunun nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapmadılar” dedi. Alınan kararın ardından B planları olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Sözer, “Yedekte tuttuğumuz sponsor vardı. Onlarla ayıp olmasın diye görüşmüyorduk. Artık onlarla görüşmeler yapacağız. Bu konu önümüzdeki hafta netlik kazanır” diye konuştu.

Beşiktaş, aldığı sponsorluk desteğiyle Beşiktaş Milangaz adıyla mücadele ederken, Siyah-Beyazlı ekip 1 sezona 3 kupa sığdırma başarısı gösterdi. Sezon içinde Spor Toto Türkiye Kupası'nı, ardından da FIBA EuroChallenge Kupası'nı kazanan Beşiktaş Milangaz, son olarak ise Beko Basketbol Ligi Playoff Final Serisinde Anadolu Efes'i geçerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

Siyah-Beyazlılar ise yeni sponsorluk anlaşmaları için düğmeye bastı. Şu aşamada henüz somut adımlar atılmamasına rağmen, Medicana Sağlık Grubu'nun sponsorluk için istekli olduğu da son dönemde gündemdeydi.
Beşiktaş ile Milangaz'ın Yolları Ayrıldı Beşiktaş ile Milangaz'ın Yolları Ayrıldı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.