Advertisement

Sunter, Yeniden Ankara'da.

Geçtiğimiz sezon TB2L’de şampiyonluğa ulaşan ve Beko Basketbol Ligi’ne yükselen TED Ankara Kolejliler, takımın başına Ercüment Sunter’i getirdi. Bilindiği gibi, başkent ekibinin yeni sezonda Türk Telekom sponsorluğunda "Türk Telekom TED Kolejliler" adıyla mücadele etmesi bekleniyor..

Bugün kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Önder Bülbüloğlu ve Şube Sorumlusu Kerem Mağdenli katıldı. Atılan imzaların ardından açıklama yapan Başkan Bülbüloğlu, 'Türk basketbolunun önemli bir ismiyle yaptığımız anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kendisinin yıllardır elde ettiği tecrübeyle takımımızın Beko Basketbol Ligi’nde istenilen başarıyı yakalayacağına inanıyorum. En kısa zamanda hocamızla kadro için çalışmalarımıza başlayacağız.”şeklinde konuştu.

Daha önce PTT, Ülkerspor, Türk Telekom, Mersin Büyükşehir Belediyesi takımlarında görev almış, kendisi de TED Ankara Koleji mezunu ve kırmızı lacivert formayı giymiş olan Ercüment Sunter ise mutlu olduğunu ve Kolejliler’in Beko Basketbol Ligi’nde başarılı olması için çalışacağını ifade etti.
Sunter, Yeniden Ankara'da. Sunter, Yeniden Ankara'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.