Advertisement

Fenerbahçe'de Yeni Coach Iniguez

Yunan coach Georgios Dikeoulakos ile yollarını ayırdıktan sonra bir süredir yeni coach arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı, geçtiğimiz sezonun en başarılı antrenörlerinden olan Roberto Iniguez De Heredia ile anlaşma sağladı..

İspanyol ekibi Ros Casares Valencia ile geride bıraktığımız sezonda hem FIBA Kadınlar EuroLeague hem de İspanya Ligi şampiyonluklarına imza atan deneyimli teknik adam ile ilgili olarak, Sarı-Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

"2011-12 Sezonu ile üst üste yedinci, toplamda 10. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Bayan Basketbol Takımımız, başarılı sporculuk ve antrenörlük kariyeriyle basketbol dünyasına adını altın harflerle yazdıran Roberto Iniguez De Heredia ile anlaştı.

Baş antrenör olarak görev aldığı son takım Ros Casares Valencia’ya, 2011-12 sezonunda İspanya Lig Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonluğu kazandıran başarılı Koç, 2012-13 sezonunda, Pota’nın Kraliçeleri’nin başarısı için çalışacak.

2011-12 şampiyonluğunu Galatasaray ile girdiği final serisinde kazanan Pota’nın Kraliçeleri, bu sezonda da taraftarlarımızın sonsuz desteği sayesinde, her maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Roberto Iniguez De Heredia’ya, renklerimiz altında başarılar dileriz..."
Fenerbahçe'de Yeni Coach Iniguez Fenerbahçe'de Yeni Coach Iniguez Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.