Advertisement

Başkentte Görüşmeler Başladı

Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Beko Basketbol Ligi takımlarından Hacettepe Üniversitesi yetkilileri, bir süredir gündemde olan "iki takımın basketbolda işbirliği'' projesini görüşmek üzere bugün biraraya geldi.

Kırmızı-Siyahlı kulübün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan görüşmede, kulüp genel menajeri Cem Onuk ve Hacettepe Üniversitesi Basketbol Takımı Genel Menajeri Mutlu Hayran, antrenör Alp Bayramoğlu ile takım kaptanı Hüseyin Beşok yer aldı.

Toplantıda, farklı branşlarda mücadele eden iki başkent kulübünün, basketbolda gerçekleştirmeyi planladıkları işbirliğinin ayrıntıları ve Mor-Beyazlı takım yetkililerin birlikteliğe ilişkin yaptıkları çalışma ele alındı. Cem Onuk, Hacettepe Üniversitesi'nin Beko Basketbol Ligi'nde verdiği mücadelenin Ankara için çok önemli olduğunu belirtti.

Hacettepe Üniversitesi Basketbol Takımı yetkililerin çok kısa sürede yaptıkları ayrıntılı çalışmayla işbirliğine, profesyonel yaklaştıklarını ortaya koyduklarını söyleyen Onuk, ''Biz de bir değerlendirme yaparak, 'katkımız ne olabilir, işbirliği ne tür alanlarda, nasıl gerçekleşebilir' konularını tartışıp, en kısa sürede görüşmeleri bir sonuca ulaştırmaya çalışacağız '' dedi.

Hacettepe Üniversitesi Basketbol takımı kaptanı Hüseyin Beşok ise yeni ve genç bir takım olduklarını belirterek, işbirliğinin iki kulüp için de faydalı olacağına inandığını söyledi. Beşok, ''Basketbola ilgi giderek artıyor. İşbirliğinin iki kulüp için de faydalı olmasını diliyorum'' dedi.
Başkentte Görüşmeler Başladı Başkentte Görüşmeler Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.